Little&Bigger Giant Klösträd Grå

Jämför produkt Little&Bigger Giant Klösträd Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Little&Bigger Giant Klösträd Grå i kategorin Klösträd Katträd här hos oss.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Klösträd Katträd från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Trixie Fidele XXL Klösträd

Klösträd Katträd från Trixie

Missa inga bra priser på Klösträd Katträd från Trixie.
Upp till 25% rabatt
Kerbl Niki Klöstunna

Klösträd Katträd från Kerbl

Visa produkter inom Klösträd Katträd från Kerbl.
Basic Triplet Klösträd

Klösträd Katträd från Basic

Missa inga bra priser på Klösträd Katträd från Basic.
Little&Bigger Cozy Klösträd

Klösträd Katträd från Little&Bigger

Visa produkter inom Klösträd Katträd från Little&Bigger.
Petcare Tribal Klösträd Grå

Klösträd Katträd från Petcare

Se vad Petcare har inom Klösträd Katträd.

Se gärna också

Kerbl Square Klösträd Grå

Kerbl Square Klösträd GråKerbl Square Klösträd Grå är det perfekta klös- lek- och viloplatsen för katter. Klösträdets fyra ben och breda bas gör det extra stabilt och stadigt.Trädet har en mindre och en större sovkoja, en hängmatta, två stegar och tre olika nivåer. Ett rep och en leksak sitter fast på klösträdet och gör det extra roligt.Klösandet är en naturlig och viktig aktivitet för katter: genom att ha ett klösträd kan du skydda dina möbler samtidigt som du tillfredsställer kattens behov av att klösa.Tips! locka katten med exempelvis kattmyntaspray för att göra klösträdet extra intressant.Kerbl Square Klösträd GråHöjd: 178 cmBasmått: 50 x 59 cmStörre sovkoja: 49 x 30 x 30 cmMindre sovkoja: 30 x 30 x 27 cmHängmattans diameter: ø 30 cmÖvre nivå: 33 x 33 x 6.5 cmIngångens storlek på sovkojorna: 20 x 20 cmStolparnas diameter: 8,5 cmLevereras i delar.Observera! Om golvet är halt och du har stora eller livliga katter, rekommenderas det att fästa klösträdet på väggen för extra stabilitet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023