SSL
Top 5 Bäddar och sovplatser för ditt kära husdjur

Top 5 Bäddar och sovplatser för ditt kära husdjur

Top 5 Bäddar och sovplatser

Din livskamrat vill helst gärna ha en plats att vila på. Den platsen ska vara trivsam och framför allt bekväm. Man märker snabbt om din hund eller katt tycker om madrassen. En hundbädd eller viloplats för katten blir också en inredningsdetalj i hemmet och då är det såklart viktigt att den inte ser ut som vad som helst heller. Här är våra fem rekommenderade bäddar för din bästis.

1. Be Nordic Bädd (ø 45 cm)

Egenskaper Varje produkt från Be Nordic har en unik design och är inspirerad av Tysklands norra kust är landskapet består mestadels av strand och hav. Alla produkter är tillverkade i robusta tyger med tidlösa färger som matchar både strand och hav. Detaljerna är dekorativa och består av bl. a. rep, knutar, ankare, måsar och koordinatera. Be Nordic Bädd är en mysig och mjuk bädd tillverkad i filt med extra stark kant för en stabil form. Kudden kan maskintvättas i 40°C och torktumlas på låg värme. Tillverkad i EU. Användning Mysig bädd till mindre hund och katt.

Läs mer

2. Be Nordic Bädd Föhr (L)

Egenskaper Varje produkt från Be Nordic har en unik design och är inspirerad av Tysklands norra kust är landskapet består mestadels av strand och hav. Alla produkter är tillverkade i robusta tyger med tidlösa färger som matchar både strand och hav. Detaljerna är dekorativa och består av bl. a. rep, knutar, ankare, måsar och koordinatera. Be Nordic Bädd Föhr är en otroligt snygg, robust och slittålig bädd i canvas-look. En bädd av mycket hög kvalité med en klädseln tillverkad av bomull/polyester. Tack vare stoppning av skumgummiflingor ger denna bädd rejält stöd för hunden och speciellt runt kanterna. Kudden har ett stilrent tryck föreställande ett ankare som är igenkännande från Be Nordic kollektionen. Bädden är även utrustad med ett rep-handtag längst fram, och stilrena bruna läderdetaljer. Undersidan är halkfri. Klädseln är avtagbar och kan maskintvättas i 40°C. Tillverkade i EU. Finns i tre olika storlekar. Användning Högkvalitativ och slittålig bädd.

Läs mer

3. Be Nordic Igloo (ø 40 × 56 cm)

Egenskaper Varje produkt från Be Nordic har en unik design och är inspirerad av Tysklands norra kust är landskapet består mestadels av strand och hav. Alla produkter är tillverkade i robusta tyger med tidlösa färger som matchar både strand och hav. Detaljerna är dekorativa och består av bl. a. rep, knutar, ankare, måsar och koordinatera. Be Nordic Igloo passar de flesta katter och mindre hundar. Tillverkad i mörkblå canvas (polyester) och har en stabil form. I botten ligger en quiltad kudde med plyschklädsel, stoppad med av polyester fleece. Kudden kan maskintvättas i 40°C samt torktumlas på låg värme. Tillverkad i EU. Användning Mysig koja för katter och mindre hundar.

Läs mer

4. Bendson Vital Bädd (Grå M)

Egenskaper Bendson Vital bädd är en högkvalitativ och ergonomisk bädd som passar extra bra till äldre hundar och hundar med ledproblem. Klädseln är gjort av vävt tyg. Bädden är stoppad med två lager för extra komfort, viskoelastiskt skum & komfort skum. Tack vare att bädden formar sig efter hundens kropp ger den en optimal tryckfördelning för hela hunden och återfår sin ursprungliga form när hunden lämnat bädden (memoryskum). Det unika med bädden är också att den har en extra dyna i botten för extra stabilitet och komfort, denna dyna går att ta bort. Klädseln går att maskintvättas i 30°C. Bäddens botten är täckt med ett halkfritt material. Finns i tre storlekar och två färger. Användning Ergonomisk och högkvalitativ bädd.

Läs mer

5. Bia Bädd Fyrkantig (Mullvad Nr. 1)

EgenskaperBia är en ergonomiskt utformad bädd tack vare den freonfria polyesterkärnan med OEKO-TEX Standard 100 och klass 1-certifiering. Bädden är fylld med mjuk polyesterstoppning som är skonsam mot hundens leder och ger ett bra stöd åt ryggen. Polyestern skyddar även hunden mot mankar som är förekommande hos hundar som ligger på hårt underlag. Överdraget är tillverkat av hög kvalitativt och slitstarkt konstläder som lätt kan rengöras med en trasa. Bädden kan rullas ihop eller vikas och kan därmed lätt trasporteras. Bia bädden är perfekt som valplåda och används mycket av uppfödare då den är lätt att rengöra samt har mjuka kanter som minimerar skaderisken och att valparna kommer i klämm. Finns i flera olika storlekar, se storleksguiden för rätt storlek till din hund! Finns även i oval, seBia Bädd oval

Läs mer