Top 5 kattlådor som faktiskt fungerar bra

Top 5 kattlådor som faktiskt fungerar bra

Kattlådan ska vara rymlig och bekväm för katten att uträtta sina ärenden. Lådan ska också vara funktionell. Det ska gå att öppna, stänga och vara enkel att göra ren. Katten trivs bäst hemma när den vet att det alltid finns mat tillgängligt och att lådan är ren och fräsh.

I det bästa av värdar så vill många bli kvitt katlådan helt och hållet, Men det är inte så lätt. Den luktar illa och kattsand sprider sig överallt genom hela badrummet. Se till att din nästa kattlåda har höga fina kanter och är stor nog för din katt. Då kan man lite lite mer på att kattsanden stannar kvar i lådan snarare än att det blir sand överallt på golvet.

Om man tycker att lådan luktar illa i badrummet så betyder det oftast att den inte görs rent så ofta som den borde. Se till att bunkra upp med kattsand så att man kan byta den ofta och experimentera gärna med olika sorts spadar för att rensa lådan på ett effektivt sätt. Då kommer livet med kattlådan att bli så mycket trevligare, både för dig och din katt.

1. Ferplast Kattlåda Prima Cabrio Öppningsbar

Ferplast Kattlåda Prima Cabrio ÖppningsbarDenna kattlådan i stängd modell med tak och lucka låter din kisse utföra sina behov ifred - något som många katter uppskattar. Lådan har ett kolfilter som motverkar dålig lukt, och den är lätt att städa tack vare att man kan fälla upp en bit av taket. Ferplast Kattlåda Prima Cabrio Öppningsbar kommer i osorterade färger och finns i svart, brunt och blått utförande. Man kan inte välja färg när man handlar i webbshoppen. Storlek:39,5 x 52,5 x 38 cm

Läs mer

2. Kattåda PeeWee EcoDome Brun/Creme

PeeWees kattlåda EcoDome, har dubbla bottnar som gör att det fuktiga ströet fall ner till den understa lådan så träströet alltid är fräsch och torrt.

Läs mer

3. Kattåda PeeWee EcoDome Svart/Svart

Alltid torrt och fräscht med PeeWees EcoDome kattlåda. Den har dubbla bottnar som gör att det alltid är torrt strö för katten.

Läs mer

4. Kattlåda för hörn

Hörntoalett med djupt underrede som ger mindre sandskvätt och en hög huv som bidrar till gott om utrymme för katten att utföra sina behov.

Läs mer

5. Kattlåda Minka, grå

Stadig kattlåda med handtag, odörfilter och dörr.

Läs mer

Hundmat24

Det kan vara en lång resa tills man hittar det man är ute efter. När man handlar på nätet så har man ett stort utbud att välja på, och allt väldigt nära till hands. Vi tycker att det ska vara enkelt och man ska inte betala för mycket.

© Hundmat24 2024