Cykelkorg till hund

11 Produkter
Artiklar från Cykelkorg till hund finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Cykelkorg till hund. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Sortera

Cykelkorg till hund

Hitta produkter inom kategorin Cykelkorg till hund till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Cykelkorg till hund.

Cykelkorgen är en korg som används som bagageutrymme på cyklar. Cykelkorgar sitter vanligtvis på styrstången eller pakethållaren. De tillverkas i olika material, men metall är vanligast. Korgar på styret är vanligare på äldre cyklar, dels för att nyare cyklar ofta har broms- och växelslangar som sitter i vägen. En annan anledning är att det har det blivit vanligare med cykelväskor. Vissa korgar har tunna metallstänger med stora öppningar så att framlyktan skall kunna lysa igenom. Eftersom framlyktan dock kan vara i vägen när man packar korgen, så är det även vanligt att lyktan monteras på framgaffeln istället.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Trixie Korg för Pakethållare