Produktinformation

Djurvagn för enkel transport av hund eller kattIbland kan det behövas en hundvagn för att förflytta din hund eller katt, exempelvis om djuret är sjukt, skygg eller har ont i lederna. Trxie djurvagn är anpassad för både hund och katt med en maxvikt på 20 kg.

Djurvagnen är lättmanövrerad med att ett framhjul med 360° svängled. Vagnen har parkeringsbroms och hjul med quick-fix-system.Vagnen sittdel har nätinsatser som är riv- och bittåliga men ger ändå hunden eller katten möjlighet att se ut och få frisk luft.

Nätinsatsen på framsidan är avtagbar och djuret kan fästas i vagnen med en kort koppel. I sittdelen finns ev dyna som kan plockas bort och tvättas på 30 grader skontvätt.

Under sittdelen finns en förvaringskorg för koppel, bajspåsar och annat som kan behövas förvaras. Förvaringskorgen är också avtagbar.Vagnens handtag är justerbart och vadderat för bästa komfort. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024