Burar och Väskor

20 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Burar och Väskor så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Burar och Väskor så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Burar och Väskor

Hitta produkter inom kategorin Burar och Väskor till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Burar och Väskor.

En bur är en inhägnad gjord av nät, galler eller vajer för att hålla människor och djur i fångenskap, eller för att skydda dem. Burar finns i hem för små djur som hamstrar, marsvin och undulater, och på zoo för stora djur som lejon och giraffer. Burar har använts som fångstredskap. Av denna anledning har den varit känd som en jaktaccessoar, som ofta användes vid tjuvjakt eller helt enkelt för att beslagta djur. En bur i fångenskap är speciellt justerad för att passa en speciell djurart.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Travel Cage - X-large