Djurvagn för hund och katt - Djurvagn

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En mysig och lättmanövrerad djurvagn som snabbt och enkelt kan vikas ihop för att spara plats. Denna vagn passar perfekt för gamla, sjuka eller unga djur som inte har energi att gå längre sträckor.

Insidan av vagnen är stor och rymlig för djuret och har en skyddande sufflett med bitstarkt skyddsnät som ger god liftcirkulation och sikt utåt. Djurvagnen är utrustad med allt som kan tänkas behövas under dagens utflykt.

Under vagnen finns en stor och rymlig förvaringskorg. På handtaget finns även plats för mindre förvaring samt mugghållare. Inne i vagnen finns två korta koppel som hindrar djuret från att hoppa ut.  Liggdelens mått 33 x 55 x 53 cm  Vagnens mått utfälld 47 x 100 x 80 cm  Viktkapacitet på 15 kg.  Tillverkad av polyester som är enkel att rengöra.  Enkel att vika ihop. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024