Sidan innehåller annonslänkar

B Vital fodertillskott - 1 l

Beställ B Vital fodertillskott - 1 l på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten B Vital fodertillskott - 1 l inom kategorin Vitaminer Mineraler.

Produktinformation

B Vital är ett flytande fodertillskott som riktar sig till hästar som har Vitamin B brist. Typiska tecken på Vitamin B brist visar sig i form av stress eller utmattning för hästen.

Detta uppstår ofta vid hård träning, foderbyte, flytt, fällning eller pälssättning då hästen möter ovana situationer. Alla hästar kan dra nytta av B Vital och den kan användas som en kortsiktig kur eller vid behov under längre perioder.    För varje ämnes individuella påverkan, läs nedan Vitamin B1, även kallad tiamin, är ett vattenlösligt vitamin som fungerar som ett co-enzym i omvandlingen av blodsocker till energi.

Tecken på brist på B1 visar sig som bland annat brist på aptit, trötthet, viktminskning samt dålig koordinationsförmåga. Vitamin B2, även känd som riboflavin, är ett annat vattenlösligt vitamin som bidrar till förbränningen av kolhydrater.

Typiska tecken på brist på B2 visar sig som ökad överkänslighet mot infektioner i slemhinnor samt överkänslighet mot ljus. B6 har speciellt en stor inverkan på proteinsyntesen och bistår i uppbyggandet och cirkulationen av aminosyror.

Vitamin B6 har dessutom en indirekt men viktig roll i hjärnans och nervernas funktion. I brist på B6 kan hästen visa tecken på depression, överkänslighet och i sällsynta fall kramper.

Vitamin B12, även kallad Cyanokobalamin, är som de andra B-vitaminer också vattenlösliga och spelar en betydande roll i bildandet av röda blodkroppar. I brist på B12 kan hästen få låga blodvärden, deformeradeblodkroppar och i vissa fall, få skador på nervsystemet.

Ökar hästens immunförsvar. Minskar trötthet och stress.

Vitaminer Mineraler från andra varumärken

Linfröolja - 1 l

Vitaminer Mineraler från Eclipse Biofarmab

Här har vi samlat Vitaminer Mineraler från Eclipse Biofarmab.
Omega-3 Olja - 1 l

Vitaminer Mineraler från Dr Baddaky

Här har vi samlat Vitaminer Mineraler från Dr Baddaky.
B Vital fodertillskott - 1 l

Vitaminer Mineraler från Statera Horsecare

Utforska allt inom Vitaminer Mineraler från Statera Horsecare.
M Power Kostillskott - 900 g

Vitaminer Mineraler från NAF

Missa inga bra priser på Vitaminer Mineraler från NAF.
Friska Foal Vitamintillskott - 500 g

Vitaminer Mineraler från Foran Equine

Se produkter inom Vitaminer Mineraler från Foran Equine.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023