Produktinformation

Pomppa Perus Vintertäcke Hund Gul - Ett vattentätt och värmade vintertäcke för hundar!Med Pomppa Perus Vintertäcke Hund Gul får din fyrbenta vän det bästa skyddet under kalla vinterdagar Det vattentäta täcket är tillverkat för att skydda mot både regn och snö, och din hund kommer att hållas varm och torr oavsett väderförhållanden.

Modellen har en hög skyddande krage med öppning för kopplet som ger hunden extra skydd mot kylan och den fina gröna färgen gör vovven extra synlig - Praktiskt!Täckets unika design ger din hund en optimal rörelsefrihet På insidan sitter ett värmande antistatiskt fleecematerial som värmer hunden samtidigt som materialet motverkar att pälsen tovar sig. Pomppa Perus Vintertäcke Hund Gul är enkelt att använda och sätta på din hund.

Det passar perfekt och ger skydd till hundens rygg, nacke och buk. Dess vattentäta egenskaper och slitstarka material gör det till ett perfekt vintertäcke till din hund. Vintertäcke för hundarVind och vattenrätt .

Vintertäcke hund från andra varumärken

Pomppa Perus Vintertäcke Hund Grön (80 cm)

Vintertäcke hund från Pomppa

Här har vi samlat Vintertäcke hund från Pomppa.
Hurtta Extreme Warmer ECO Hundjacka Grön (40 cm)

Vintertäcke hund från Hurtta

Utforska allt inom Vintertäcke hund från Hurtta.
Non-Stop Dogwear Glacier 2.0 Vintertäcke i Ull Mörkgrön & Svart (24)

Vintertäcke hund från Non-stop Dogwear

Visa produkter inom Vintertäcke hund från Non-stop Dogwear.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024