Allergen Management Plus FOW-HY - 7 x 100 g

Beställ Allergen Management Plus FOW-HY - 7 x 100 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Allergen Management Plus FOW-HY - 7 x 100 g inom kategorin Veterinärfoder.

Produktinformation

Våtfoder som är utformat för att ge näringsmässigt stöd till katter med hudsjukdomar kopplade till allergi och sjukdomar i mag-tarmkanalen. Fodret stärker huden genom höga nivåer av omega-3-fettsyrorna EPA/DHA och omega-6-fettsyran GLA då de har en antiinflammatorisk effekt, vilket förbättrar sårläkning och minskar inflammationer i huden.

  Specific använder fisk som bas till alla produkter. Anledningen till detta är att det är ett välbalanserat protein som är uppbyggt av precis den sammansättning av aminosyror som djuret behöver.

Fisk innehåller omättade fettsyror som inte bara stödjer utvecklingen av hjärnan och synen, men även ett starkt immunförsvar. En av de främsta egenskaperna med Omega-3 är att det inte behöver omformas i kroppen, utan kan direkt verka antiinflammatoriskt.

EPA och DHA omega-3-fettsyror från fiskolja och GLA omega-6-fettsyra från gurkörtsolja. Hydrolyserat laxprotein som har lägre benägenhet att trigga en allergisk reaktion.

Fodrets höga innehåll av vitamin A-, E- och B-komplex, zink och selen bidrar till frisk hud och päls Se detaljerad fodergiva på förpackningens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Se även andra produkter från Veterinärfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Transportburar

Transportburar från Petcare

Se alla produkter
Transportburar

Transportburar från Petmate

Se alla produkter
Bäddar

Bäddar från Hunter

Se alla produkter
Parasiter

Parasiter från SVA

Se alla produkter