Allergen Management Plus FOD-HY - 2 kg

Jämför produkt Allergen Management Plus FOD-HY - 2 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Allergen Management Plus FOD-HY - 2 kg i kategorin Veterinärfoder här hos oss.

Produktinformation

Fodret är utformat för att ge näringsmässigt stöd till katter med hudsjukdomar kopplade till allergi och sjukdomar i mag-tarmkanalen. Fodret stärker huden genom höga nivåer av omega-3-fettsyrorna EPA/DHA och omega-6-fettsyran GLA då de har en antiinflammatorisk effekt, vilket förbättrar sårläkning och minskar inflammationer i huden.

  Specific använder fisk som bas till alla produkter. Anledningen till detta är att det är ett välbalanserat protein som är uppbyggt av precis den sammansättning av aminosyror som djuret behöver.

Fisk innehåller omättade fettsyror som inte bara stödjer utvecklingen av hjärnan och synen, men även ett starkt immunförsvar. En av de främsta egenskaperna med Omega-3 är att det inte behöver omformas i kroppen, utan kan direkt verka antiinflammatoriskt.

EPA och DHA omega-3-fettsyror från fiskolja och GLA omega-6-fettsyra från gurkörtsolja. Hydrolyserat laxprotein som har lägre benägenhet att trigga en allergisk reaktion.

Fodrets höga innehåll av vitamin A-, E- och B-komplex, zink och selen bidrar till frisk hud och päls Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Veterinärfoder från andra varumärken

Upp till 22% rabatt
Prescription Diet i/d Digestive Care Våtfoder med Kyckling till Katt - 24 x 156 g

Veterinärfoder från Hill’s

Se vad Hill’s har inom Veterinärfoder.
Upp till 15% rabatt
Heart & Kidney Support FKW-P - 12 x 85 g

Veterinärfoder från Specific

Utforska allt inom Veterinärfoder från Specific.
Upp till 15% rabatt
Dog Dermatosis Fp Response Form - 12 kg

Veterinärfoder från Eukanuba

Visa produkter inom Veterinärfoder från Eukanuba.
Upp till 10% rabatt
Veterinary Diets Cat Pediatric Weaning - 2 kg

Veterinärfoder från Royal Canin

Se vad Royal Canin har inom Veterinärfoder.
Care Joint - 2 kg

Veterinärfoder från Arion

Här har vi samlat Veterinärfoder från Arion.
Gastro 1 Cat - 3 kg

Veterinärfoder från Virbac

Visa produkter inom Veterinärfoder från Virbac.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023