Allergen Management Plus COD-HY - 7 kg

Beställ Allergen Management Plus COD-HY - 7 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Allergen Management Plus COD-HY - 7 kg inom kategorin Veterinärfoder.

Produktinformation

Fodret är utformat för att ge näringsmässigt stöd till hundar och valpar med hudproblem kopplade till allergi och sjukdomar i mag-tarmkanalen som Crohns sjukdom eller kolit. Fodret stärker huden genom höga nivåer av omega-3-fettsyrorna EPA och DHA och omega-6-fettsyran GLA då fettsyrorna har en antiinflammatorisk effekt vilket förbättrar sårläkning och minskar inflammationer i huden.

  Specific använder fisk som bas till alla produkter. Anledningen till detta är att det är ett välbalanserat protein som är uppbyggt av precis den sammansättning av aminosyror som djuret behöver.

Fisk innehåller omättade fettsyror som inte bara stödjer utvecklingen av hjärnan och synen, men även ett starkt immunförsvar. En av de främsta egenskaperna med Omega-3 är att det inte behöver omformas i kroppen, utan kan direkt verka antiinflammatoriskt.

  Produkterna utgörs i flera fall av krill från Antarktis. Fördelen med detta är att Omega-3 fettsyrorna i krill är bundna till fosfolipider, vilket innebär att de är vattenlösliga och därmed skonsamma för djurets mage, samt lätta att absorbera.

EPA och DHA omega-3-fettsyror från fiskolja och GLA omega-6-fettsyra från gurkörtsolja. Fodrets höga innehåll av vitamin A-, E- och B-komplex, zink och selen bidrar till frisk hud och päls.

Lättsmälta ingredienser som är optimalt för hundar med matsmältningsproblem. Hydrolyserat laxprotein som har lägre risk att trigga allergiska reaktioner.

Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Veterinärfoder från andra varumärken

Upp till 22% rabatt
Prescription Diet i/d Digestive Care Våtfoder med Kyckling till Katt - 24 x 156 g

Veterinärfoder från Hill’s

Utforska allt inom Veterinärfoder från Hill’s.
Upp till 15% rabatt
Dog Joint Mobility - 12 kg

Veterinärfoder från Eukanuba

Visa produkter inom Veterinärfoder från Eukanuba.
Upp till 10% rabatt
Crystal Management FCW - 7 x 100 g

Veterinärfoder från Specific

Utforska allt inom Veterinärfoder från Specific.
Care Joint - 2 kg

Veterinärfoder från Arion

Visa produkter inom Veterinärfoder från Arion.
Gastro 1 Cat - 3 kg

Veterinärfoder från Virbac

Utforska allt inom Veterinärfoder från Virbac.
Veterinary Diets Calm Cat - 4 kg

Veterinärfoder från Royal Canin

Här har vi samlat Veterinärfoder från Royal Canin.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023