Allergen Management Plus COD-HY - 12 kg

Beställ Allergen Management Plus COD-HY - 12 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Allergen Management Plus COD-HY - 12 kg inom kategorin Veterinärfoder.

Produktinformation

Fodret är utformat för att ge näringsmässigt stöd till hundar och valpar med hudproblem kopplade till allergi och sjukdomar i mag-tarmkanalen som Crohns sjukdom eller kolit. Fodret stärker huden genom höga nivåer av omega-3-fettsyrorna EPA och DHA och omega-6-fettsyran GLA då fettsyrorna har en antiinflammatorisk effekt vilket förbättrar sårläkning och minskar inflammationer i huden.

  Specific använder fisk som bas till alla produkter. Anledningen till detta är att det är ett välbalanserat protein som är uppbyggt av precis den sammansättning av aminosyror som djuret behöver.

Fisk innehåller omättade fettsyror som inte bara stödjer utvecklingen av hjärnan och synen, men även ett starkt immunförsvar. En av de främsta egenskaperna med Omega-3 är att det inte behöver omformas i kroppen, utan kan direkt verka antiinflammatoriskt.

  Produkterna utgörs i flera fall av krill från Antarktis. Fördelen med detta är att Omega-3 fettsyrorna i krill är bundna till fosfolipider, vilket innebär att de är vattenlösliga och därmed skonsamma för djurets mage, samt lätta att absorbera.

EPA och DHA omega-3-fettsyror från fiskolja och GLA omega-6-fettsyra från gurkörtsolja. Fodrets höga innehåll av vitamin A-, E- och B-komplex, zink och selen bidrar till frisk hud och päls.

Lättsmälta ingredienser som är optimalt för hundar med matsmältningsproblem. Hydrolyserat laxprotein som har lägre risk att trigga allergiska reaktioner.

Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Se även andra produkter från Veterinärfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Våtfoder

Våtfoder från Monster

Se alla produkter
Klösträd  Katträd

Klösträd Katträd från Kerbl

Se alla produkter
Rengöring och Städ

Rengöring och Städ från Urine Off

Se alla produkter
Akvariefilter

Akvariefilter från Eheim

Se alla produkter