Sidan innehåller annonslänkar

Matskål till katt - Rosa

Beställ Matskål till katt - Rosa på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Matskål till katt - Rosa inom kategorin Vattenskålar.

Produktinformation

Färgglad mat/vattenskål till katt, prydd med ett roligt fiskmönster. Att ha en anpassad matplats är en viktigt för din katt då katten ska kunna äta i lugn och ro och få i sig den näring den så väl behöver.

Eftersom katten använder sin matskål och vattenskål dagligen är det dessutom viktigt att dessa är anpassade efter vilken typ av foder din katt äter, vilken storlek den har och hur kattens aptit ser ut. Välj sedan en färg och modell som passar din plats och stil i hemmet! Mått 12cm 225ml

Hygieniskt. Lätt att rengöra.

Se gärna också

Matskål till katt - Lime

Färgglad mat/vattenskål till katt, prydd med ett roligt fiskmönster. Att ha en anpassad matplats är en viktigt för din katt då katten ska kunna äta i lugn och ro och få i sig den näring den så väl behöver. Eftersom katten använder sin matskål och vattenskål dagligen är det dessutom viktigt att dessa är anpassade efter vilken typ av foder din katt äter, vilken storlek den har och hur kattens aptit ser ut. Välj sedan en färg och modell som passar din plats och stil i hemmet! Mått: 12cm 225ml. Hygieniskt. Lätt att rengöra. Tål diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Tuggben

Tuggben från RAUH!

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Mästers

Se alla produkter
Skor

Skor från Ozami

Se alla produkter
Led-  Rörelseproblem

Led- Rörelseproblem från Hill's Prescription Diet

Se alla produkter