Sidan innehåller annonslänkar

Matskål till katt - Blå

Beställ Matskål till katt - Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Matskål till katt - Blå inom kategorin Vattenskålar.

Produktinformation

Färgglad mat/vattenskål till katt, prydd med ett roligt fiskmönster. Att ha en anpassad matplats är en viktigt för din katt då katten ska kunna äta i lugn och ro och få i sig den näring den så väl behöver.

Eftersom katten använder sin matskål och vattenskål dagligen är det dessutom viktigt att dessa är anpassade efter vilken typ av foder din katt äter, vilken storlek den har och hur kattens aptit ser ut. Välj sedan en färg och modell som passar din plats och stil i hemmet! Mått 12cm 225ml

Hygieniskt. Lätt att rengöra.

Se gärna också

Matskål till katt - Lime

Färgglad mat/vattenskål till katt, prydd med ett roligt fiskmönster. Att ha en anpassad matplats är en viktigt för din katt då katten ska kunna äta i lugn och ro och få i sig den näring den så väl behöver. Eftersom katten använder sin matskål och vattenskål dagligen är det dessutom viktigt att dessa är anpassade efter vilken typ av foder din katt äter, vilken storlek den har och hur kattens aptit ser ut. Välj sedan en färg och modell som passar din plats och stil i hemmet! Mått: 12cm 225ml. Hygieniskt. Lätt att rengöra. Tål diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kyldynor och Kylhanddukar

Kyldynor och Kylhanddukar från Trixie

Se alla produkter
Kattleksaker

Kattleksaker från Petcare

Se alla produkter
Aktiveringsleksaker

Aktiveringsleksaker från Little&Bigger

Se alla produkter
Bäddar

Bäddar från Danish Design

Se alla produkter