Sidan innehåller annonslänkar

Matskål kattmotiv - Ljusblå

Beställ Matskål kattmotiv - Ljusblå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Matskål kattmotiv - Ljusblå inom kategorin Vattenskålar.

Produktinformation

Mat/vattenskål till katt, prydd med ett sött kattmönster. Att ha en anpassad matplats är en viktigt del för din katt då katten ska kunna äta i lugn och ro och få i sig den näring den så väl behöver.

Eftersom katten använder sin matskål och vattenskål dagligen är det dessutom viktigt att dessa är anpassade efter vilken typ av foder din katt äter, vilken storlek den har och såklart hur kattens aptit ser ut. Välj sedan en färg och modell som passar din plats och stil i hemmet! Mått 10 cm

Hygieniskt. Lätt att rengöra.

Se gärna också

Matskål till katt - Rosa

Färgglad mat/vattenskål till katt, prydd med ett roligt fiskmönster. Att ha en anpassad matplats är en viktigt för din katt då katten ska kunna äta i lugn och ro och få i sig den näring den så väl behöver. Eftersom katten använder sin matskål och vattenskål dagligen är det dessutom viktigt att dessa är anpassade efter vilken typ av foder din katt äter, vilken storlek den har och hur kattens aptit ser ut. Välj sedan en färg och modell som passar din plats och stil i hemmet! Mått: 12cm 225ml. Hygieniskt. Lätt att rengöra. Tål diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Pipleksaker

Pipleksaker från Aveo

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från PrimaCat

Se alla produkter
Koppel

Koppel från Flexi

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Profine

Se alla produkter