Sidan innehåller annonslänkar

Aqua Toy Tuggring - 17 cm

Beställ Aqua Toy Tuggring - 17 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aqua Toy Tuggring - 17 cm inom kategorin Vattenleksaker.

Produktinformation

Rolig tuggring som kastas i vattnet och flyter. Din hund kan leka med den i vatten under varma sommardagar, dessutom är den extra rolig då den är perfekt att apportera med i vattnett.

Perfekt för sommardagar tillsammans med din hund. Mäter 18 m och är gjord i termoplastiskt gummi.

Observera att leksaken kommer osorterat och finns i färgerna rosa, orange och gul varav en blir din vid beställning. Det går inte att välja färg.

Produkten kommer i följande storlekar  14 cm 17 cm Rolig leksak som flyter i vattnet. Perfekt för hunden att leka med i vattnet.  Utformad så den rätar upp sig i alla lägen.

Se gärna också

Trixie Hundpool (80 cm)

Trixie HundpoolDenna hundpoolen av större modell är perfekt att ha i trädgården för härliga badstunder hela sommaren! De flesta hundar älskar att bada och plaska i vatten. Det är en superkul aktivitet samtidigt som det ger välbehövlig svalka under sommarens varma dagar!Hundpoolen är tillverkad av slittålig plast, och väggarna är förstärkta med MDF för att stå stadigt utan att vika sig. Poolen är lätt att montera och plocka ned, och den tar liten plats när den är nedmonterad. När det är dags att tömma ut vattnet så gör du det enkelt och snabbt med hjälp av ventilen.På poolens insida finns ett antiglid-material som minskar risken för att du eller hunden halkar!Storlekar:80 cm i diameter, 20 cm hög kant160 cm i diameter, 30 cm hög kantKom ihåg att hålla hunden under uppsikt när den badar!Ett praktiskt överdrag till din pool (den stora modellen) hittar du här!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vattenleksaker

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Koppel

Koppel från DogCopenhagen

Se alla produkter
Matskålar

Matskålar från Outward Hound

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Trixie

Se alla produkter
Hundschampo

Hundschampo från Espree

Se alla produkter