Sidan innehåller annonslänkar

Aqua Toy Tuggring - 14 cm

Beställ Aqua Toy Tuggring - 14 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aqua Toy Tuggring - 14 cm inom kategorin Vattenleksaker.

Produktinformation

Rolig tuggring som kastas i vattnet och flyter. Din hund kan leka med den i vatten under varma sommardagar, dessutom är den extra rolig då den är perfekt att apportera med i vattnett.

Perfekt för sommardagar tillsammans med din hund. Mäter 18 m och är gjord i termoplastiskt gummi.

Observera att leksaken kommer osorterat och finns i färgerna rosa, orange och gul varav en blir din vid beställning. Det går inte att välja färg.

Produkten kommer i följande storlekar  14 cm 17 cm Rolig leksak som flyter i vattnet. Perfekt för hunden att leka med i vattnet.  Utformad så den rätar upp sig i alla lägen.

Se gärna också

All For Paws Chill Out Ice Bone (L)

All For Paws Chill Out Ice BoneMed denna hundleksaken kan du enkelt hjälpa din hund svalka sig i sommarvärmen! Benet fungerar som så att du fyller det med vatten och placerar det i frysen en stund. När vattnet har fryst så ger du benet till hunden, som då har en kylande leksak att leka med under lång tid!Inuti benet finns en gel som ser till att vattnet håller sig fryst länge!All For Paws Chill Out Ice Bone erbjuder både aktivering och svalka, och det fungerar lika bra för hunden att leka själv med, som för er att leka med tillsammans!Benet finns i två storlekar:S: 11 x 4,5 x 3,5 cmL: 16 x 8 x 5 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vattenleksaker

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Foderallergi

Foderallergi från Hill's Prescription Diet

Se alla produkter
Hundburar

Hundburar från Carlson

Se alla produkter
Torkat hundgodis

Torkat hundgodis från Dogman

Se alla produkter
Skor

Skor från Non-Stop

Se alla produkter