Sidan innehåller annonslänkar

Aqua Toy Hajfena - Hajfena

Beställ Aqua Toy Hajfena - Hajfena på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aqua Toy Hajfena - Hajfena inom kategorin Vattenleksaker.

Produktinformation

Rolig leksak som kastas i vattnet och flyter. Din hund kan leka med den i vatten under varma sommardagar, dessutom är den extra rolig då den är perfekt att apportera med i vattnett.

Perfekt för sommardagar tillsammans med din hund. Mäter 18 m och är gjord i termoplastiskt gummi.

Rolig leksak som flyter i vattnet. Perfekt för hunden att leka med i vattnet.  Utformad så den rätar upp sig i alla lägen. .

Se gärna också

Active Canis Hundpool

Active Canis HundpoolEn hundpool är en perfekt present till alla hundar som älskar vatten! Poolen ger hunden många härliga lekstunder, men hjälper den också att hålla sig sval under varma dagar.Active Canis Hundpool är tillverkad i ett slittåligt material, och den är väldigt enkel att hantera. Vattnet töms ut via ventilen, och när du inte använder poolen så är den lätt att vika ihop. I ihopvikt tillstånd så tar poolen lite plats och den är således väldigt lätt att förvara.Storlek:Diameter: 100 cmHöjd: 30 cmTänk på att poolen kan förlora sin form om du fyller den med alltför mycket vatten - att fylla den till ungefär 60% är optimalt!Komplettera gärna din hundpool med några roliga vattenleksaker!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vattenleksaker

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Fodertillskott

Fodertillskott från Statera Dogcare

Se alla produkter
Diabetes

Diabetes från Brit Veterinary Diet

Se alla produkter
Övervikt

Övervikt från Specific

Se alla produkter
Hundselar

Hundselar från RuffWear

Se alla produkter