Sidan innehåller annonslänkar

All For Paws Chill Out Lifeguard Gris

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

All For Paws Chill Out Lifeguard GrisHär har vi en av sommarens roligaste vattenleksaker i form av en gris utklädd till badvakt! Har din hund en liknande leksak? Nää, vi tror inte det!Grisen flyter i vattnet vilket gör den perfekt till badutflykten eller hundpoolen, och den har även spännande pipljud inuti!Storlek24,5 x 17 x 16 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 

Vattenleksaker från andra varumärken

Hundpool - Large

Vattenleksaker från Ozami

Visa produkter inom Vattenleksaker från Ozami.
Active Canis Hundpool

Vattenleksaker från Active Canis

Missa inga bra priser på Vattenleksaker från Active Canis.
Trixie Hundpool (160 cm)

Vattenleksaker från Trixie

Se vad Trixie har inom Vattenleksaker.
IcePeak Manet Flytande Hundleksak

Vattenleksaker från IcePeak

Missa inga bra priser på Vattenleksaker från IcePeak.
Lighthouse Hundleksak - Red/white

Vattenleksaker från Rogz

Utforska allt inom Vattenleksaker från Rogz.
KONG Wubba Wet Flytande Hundleksak

Vattenleksaker från KONG

Utforska allt inom Vattenleksaker från KONG.

Se gärna också

Hundpool - Small

Varför inte låta din hund få sin egen pool i sommar, för varma soliga dagar. Perfekt när man kanske inte har tid att åka till havet, eller om det är föööör långt att åka eller bara när man vill bjuda in sina hundvänner på ett dopp och lite gott hundsnacks. Man behöver ingen pump eller andra verktyg för att sätta upp poolen. Veckla ut den och fyll upp med vatten och allt är klart (glöm inte stänga ventilen).   Poolen kan placeras där den passar bäst, på gräsmattan, altanen osv, men ha i åtanke att när du ska tömma poolen på vatten så öpnar man ventilen på sidan och allt vatten rinner ut. Botten på poolen är förstärkt med antiglidskydd och den är reptålig.OBS! Övervaka din hund när den använder poolen, och använd inte poolen om den skadats. Viktigt är även att hålla barn under uppsikt när det är vatten i poolen så ingen olycka händer. Låt inte hunden bita i poolen och se till att hålla klor korta så att dem inte tar sönder poolen. Produkten erbjuds i följande storlekar: Small     80 x 20 cm Medium     120 x 30 cm Large     160 x 30 cm Praktisk hundpool för alla hundar som älskar att bada

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024