SSL
Sidan innehåller annonslänkar
All For Paws

All For Paws Chill Out Lifeguard Gris

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

All For Paws Chill Out Lifeguard GrisHär har vi en av sommarens roligaste vattenleksaker i form av en gris utklädd till badvakt! Har din hund en liknande leksak? Nää, vi tror inte det!Grisen flyter i vattnet vilket gör den perfekt till badutflykten eller hundpoolen, och den har även spännande pipljud inuti!Storlek24,5 x 17 x 16 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 


Jämför produkt All For Paws Chill Out Lifeguard Gris online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten All For Paws Chill Out Lifeguard Gris i kategorin Vattenleksaker här hos oss.

Kategori: Vattenleksaker
Artikelnummer: 105636

Från kunskapsbanken

Halla

Halla kan syfta på: Halla (namn) – ett kvinnonamn Halla (djur) – ett släkte av ringmaskar Halla Oy – ett tidigare norskägd skogsindustriföretag i Finland

Hasselfors

Hasselfors är en tätort i Laxå kommun och kyrkby i Skagershults socken. Orten ligger i sydvästra Närke mellan de båda sjöarna Toften och Teen vid Kilsbergens sydvästra utlöpare i norr samt mot Närkeslätten i öster och angränsar i söder och sydväst mot Tiveden i ett av Sveriges insjötätaste områden.