SSL
All For Paws

All For Paws Chill Out LifeGuard Flodhäst

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

All For Paws Chill Out LifeGuard FlodhästDenna roliga flodhästen blir en perfekt kompanjon på sommarens badutflykter! Förutom att ha en riktigt härlig look så flyter flodhästen i vattnet, och den har även ett spännande pipljud!Vi tror att den kommer bli en klar succé hos din hund!Storlek24,5 x 17 x 16 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 


Beställ All For Paws Chill Out LifeGuard Flodhäst på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten All For Paws Chill Out LifeGuard Flodhäst inom kategorin Vattenleksaker.

Kategori: Vattenleksaker
Artikelnummer: 139048

Från kunskapsbanken

Halla

Halla kan syfta på: Halla (namn) – ett kvinnonamn Halla (djur) – ett släkte av ringmaskar Halla Oy – ett tidigare norskägd skogsindustriföretag i Finland

Hasselfors

Hasselfors är en tätort i Laxå kommun och kyrkby i Skagershults socken. Orten ligger i sydvästra Närke mellan de båda sjöarna Toften och Teen vid Kilsbergens sydvästra utlöpare i norr samt mot Närkeslätten i öster och angränsar i söder och sydväst mot Tiveden i ett av Sveriges insjötätaste områden.