Sidan innehåller annonslänkar

All For Paws Chill Out Ice Bone (S)

Jämför produkt All For Paws Chill Out Ice Bone (S) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten All For Paws Chill Out Ice Bone (S) i kategorin Vattenleksaker här hos oss.

Produktinformation

All For Paws Chill Out Ice BoneMed denna hundleksaken kan du enkelt hjälpa din hund svalka sig i sommarvärmen! Benet fungerar som så att du fyller det med vatten och placerar det i frysen en stund När vattnet har fryst så ger du benet till hunden, som då har en kylande leksak att leka med under lång tid!Inuti benet finns en gel som ser till att vattnet håller sig fryst länge!All For Paws Chill Out Ice Bone erbjuder både aktivering och svalka, och det fungerar lika bra för hunden att leka själv med, som för er att leka med tillsammans!Benet finns i två storlekarS 11 x 4,5 x 3,5 cmL 16 x 8 x 5 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 

Se gärna också

Hundpool - Medium

Varför inte låta din hund få sin egen pool i sommar, för varma soliga dagar. Perfekt när man kanske inte har tid att åka till havet, eller om det är föööör långt att åka eller bara när man vill bjuda in sina hundvänner på ett dopp och lite gott hundsnacks. Man behöver ingen pump eller andra verktyg för att sätta upp poolen. Veckla ut den och fyll upp med vatten och allt är klart (glöm inte stänga ventilen).   Poolen kan placeras där den passar bäst, på gräsmattan, altanen osv, men ha i åtanke att när du ska tömma poolen på vatten så öpnar man ventilen på sidan och allt vatten rinner ut. Botten på poolen är förstärkt med antiglidskydd och den är reptålig.OBS! Övervaka din hund när den använder poolen, och använd inte poolen om den skadats. Viktigt är även att hålla barn under uppsikt när det är vatten i poolen så ingen olycka händer. Låt inte hunden bita i poolen och se till att hålla klor korta så att dem inte tar sönder poolen. Produkten erbjuds i följande storlekar: Small     80 x 20 cm Medium     120 x 30 cm Large     160 x 30 cm Praktisk hundpool för alla hundar som älskar att bada

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vattenleksaker

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundtäcken

Hundtäcken från FuzzYard

Se alla produkter
Torrfoder till valp

Torrfoder till valp från Specific

Se alla produkter
Kattnät

Kattnät från Trixie

Se alla produkter
Kyldynor och Kylhanddukar

Kyldynor och Kylhanddukar från Aveo

Se alla produkter