Sidan innehåller annonslänkar

Active Canis Hundpool

Beställ Active Canis Hundpool på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Active Canis Hundpool inom kategorin Vattenleksaker.

Produktinformation

Active Canis HundpoolEn hundpool är en perfekt present till alla hundar som älskar vatten! Poolen ger hunden många härliga lekstunder, men hjälper den också att hålla sig sval under varma dagar.Active Canis Hundpool är tillverkad i ett slittåligt material, och den är väldigt enkel att hantera Vattnet töms ut via ventilen, och när du inte använder poolen så är den lätt att vika ihop.

Se gärna också

Trixie Hundpool (160 cm)

Trixie HundpoolDenna hundpoolen av större modell är perfekt att ha i trädgården för härliga badstunder hela sommaren! De flesta hundar älskar att bada och plaska i vatten. Det är en superkul aktivitet samtidigt som det ger välbehövlig svalka under sommarens varma dagar!Hundpoolen är tillverkad av slittålig plast, och väggarna är förstärkta med MDF för att stå stadigt utan att vika sig. Poolen är lätt att montera och plocka ned, och den tar liten plats när den är nedmonterad. När det är dags att tömma ut vattnet så gör du det enkelt och snabbt med hjälp av ventilen.På poolens insida finns ett antiglid-material som minskar risken för att du eller hunden halkar!Storlekar:80 cm i diameter, 20 cm hög kant160 cm i diameter, 30 cm hög kantKom ihåg att hålla hunden under uppsikt när den badar!Ett praktiskt överdrag till din pool (den stora modellen) hittar du här!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vattenleksaker

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundtrimmer  Tillbehör

Hundtrimmer Tillbehör från Moser

Se alla produkter
Hundförarbälten

Hundförarbälten från Baggen

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Brit Care

Se alla produkter
Kattgodis

Kattgodis från FourFriends

Se alla produkter