Sidan innehåller annonslänkar

Natures Menu Cat Adult Multipack 12x85 g

Jämför produkt Natures Menu Cat Adult Multipack 12x85 g online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Natures Menu Cat Adult Multipack 12x85 g i kategorin Våtfoder här hos oss.

Produktinformation

Smidigt multipack med våtfoder till katt!Många katter älskar våtfoder och då är det perfekt att ha ett multipack med våtfoder som har olika smaker så att du kan variera din katts kost. Ge din katt en riktigt smakupplevelse med Natures menus våtfoder Våtfodret är helt spannmålsfritt och innehåller endast naturliga ingredienser.

Natures menus våtfoder har en kötthalt på 70%. Våtfodret är berikat med de vitaminer och mineraler som din katt behöver för att må bra.

Exemeplvis taurin, magnesium och zink. Fodret är fritt ifrån spannmål, gluten och konstgjorda färgämnen.Multipacket innehåller våtfoder med tre olika smakerKyckling- och kalkonpaté i kycklingbuljongNötkött- och kycklingpaté i kycklingbuljongKycklingpaté med lax och tonfisk i kycklingbuljongNatures menu har bytt design på sitt våtfoder, tidigare kom våtfodret i påse nu har de bytt design till aluminiumburkar.

En burk innehåller 85 gram, se fodergiva nedan.Varför ska man ge våtfoder till katt?Katter är ökendjur och har därför en tendens att vara dåliga på att dricka självmant. Därför kan man behöva hjälpa dem att få i sig vätska, då är våtfoder en bra källa till vätska.

Att ge våtfoder under sommaren är extra viktigt då varma sommardagar kräver att katten får i sig mer vätska. Dessutom har våtfoder ofta en högt kötthalt och extra god smak, därför passar våtfoder bra till katter som är kräsna. .

Produkter från kända varumärken
Bäddar

Bäddar från Petcare

Se alla produkter
Hundtäcken

Hundtäcken från Back on Track

Se alla produkter
Spannmålsfri kattmat

Spannmålsfri kattmat från Bozita

Se alla produkter
Färskfoder

Färskfoder från Vom og Hundemat

Se alla produkter