Mini Puppy Våtfoder för hundvalp - 12 x 85 g

Jämför produkt Mini Puppy Våtfoder för hundvalp - 12 x 85 g online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Mini Puppy Våtfoder för hundvalp - 12 x 85 g i kategorin Våtfoder här hos oss.

Produktinformation

Skräddarsytt våtfoder som är speciellt utvecklat för att tillgodose näringsbehovet hos små valpar mellan 2 till 10 månaders ålder. Fodret med sina näringsrika källor av antioxidanter ser till att bygga upp ett stabilt immunförsvar så att din valp kan få bästa start i livet.

  Royal Canin® Mini Puppy i sås har utformats för att tillgodose näringsbehovet hos valpar av små raser, vars vikt som fullvuxna är under 10 kg. Tack vare ett exklusivt antioxidantkomplex – med bland annat vitamin E – främjar fodret valpens immunförsvar medan dess naturliga försvar är under utveckling.

Fodret innehåller även viktiga näringsämnen som främjar valpens magtarmhälsa och som bidrar till en god balans i tarmfloran eftersom små hundraser ofta har större risk att drabbas av mag- och tarmproblem. Bidrar till en hälsosam tarmhälsa och matsmältning.

Stödjer energibehovet hos små hundar. Hjälper till att stödja hundens egna försvar genom antioxidanter och prebiotika.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Produkter från kända varumärken
Hundhalsband

Hundhalsband från Trixie

Se alla produkter
Hundkläder

Hundkläder från Hurtta

Se alla produkter
Övervikt

Övervikt från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter
Kylvästar  Kylscarfs

Kylvästar Kylscarfs från Back on Track

Se alla produkter