Sidan innehåller annonslänkar

Mini Meal med Lamm - 24 x 85 g

Beställ Mini Meal med Lamm - 24 x 85 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mini Meal med Lamm - 24 x 85 g inom kategorin Våtfoder.

Produktinformation

Våtfoder med smaskig lammsmak från PrimaDog är ett spannmålsfritt våtfoder som passar som hel måltid till en mindre hund eller som mellanmål och komplement till torrfoder hos större hundar. Fodret är berikat med superbäret svart vinbär som hjälper din hunds välbefinnande.

Detta våtfoder kommer i smarta portionsförpackningar som gör att du enkelt kan ta med en eller flera förpackningar om du ska iväg på äventyr en liten stund eller om du ska resa en längre tid.    PrimaDog är måna om att din hund ska få det absolut bästa för din hund i foderväg. Deras huvudsakliga ingrediens är därför protein, då hundar primärt är carnivorer.

Våtfodret innehåller inget vete, färgämnen, konstgjorda aromer eller genmodifierade råvaror. Innehåller också en välavvägd balans mellan fosfor, kalcium och vitaminer för att säkerställa ett fortsatt starkt skelett hos din hund.    Produkten erbjuds i följande storlekar 12 st x 85 gram  Smaskigt våtfoder med smak av lamm.

Smart förpackade i portionsförpackningar. Finns i flera goda smaker.

Passar perfekt som mellanmål eller komplement till torrfoder. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida.

Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.

Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Barkalot

Se alla produkter
Hundväskor

Hundväskor från Trixie

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Majstor

Se alla produkter
Hundbajspåsar

Hundbajspåsar från Earth Rated

Se alla produkter