Sidan innehåller annonslänkar

Mini Meal med Fisk - 24 x 85 g

Beställ Mini Meal med Fisk - 24 x 85 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mini Meal med Fisk - 24 x 85 g inom kategorin Våtfoder.

Produktinformation

Våtfoder med utsökt fisksmak från PrimaDog är ett spannmålsfritt våtfoder som passar som hel måltid till en mindre hund eller som mellanmål och komplement till torrfoder hos större hundar. Fodret är berikat med superbäret svart vinbär som hjälper din hunds välbefinnande.

Detta våtfoder kommer i smarta portionsförpackningar som gör att du enkelt kan ta med en eller flera förpackningar om du ska iväg på äventyr en liten stund eller om du ska resa en längre tid.    PrimaDog är måna om att din hund ska få det absolut bästa för din hund i foderväg. Deras huvudsakliga ingrediens är därför protein, då hundar primärt är carnivorer.

Våtfodret innehåller inget vete, färgämnen, konstgjorda aromer eller genmodifierade råvaror. Innehåller också en välavvägd balans mellan fosfor, kalcium och vitaminer för att säkerställa ett fortsatt starkt skelett hos din hund.    Produkten erbjuds i följande storlekar 12 st x 85 gram  Smaskigt våtfoder med smak av vilt.

Smart förpackade i portionsförpackningar. Finns i flera goda smaker.

Passar perfekt som mellanmål eller komplement till torrfoder. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida.

Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.

Produkter från kända varumärken
Våtfoder

Våtfoder från Hill’s

Se alla produkter
Skålar  Höhäckar

Skålar Höhäckar från Kerbl

Se alla produkter
Hundselar

Hundselar från Dogman

Se alla produkter
Fodertillskott

Fodertillskott från Oxbow

Se alla produkter