Mini Ageing 12+ Våtfoder för hund - 12 x 85 g

Beställ Mini Ageing 12+ Våtfoder för hund - 12 x 85 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mini Ageing 12+ Våtfoder för hund - 12 x 85 g inom kategorin Våtfoder.

Produktinformation

Skräddarsytt våtfoder som är speciellt utvecklat för stödja ett hälsosamt åldrande för småhundar över 12 år. Fodret har en unik näringsbas som ser till att främja frisk njurhälsa, starkt immunförsvar och vacker päls.

  Royal Canin® Mini Ageing 12+ våtfoder i sås är ett speciellt utvecklat helfoder för att tillgodose alla näringsbehov hos din lilla hund och innehåller ett antioxidantkomplex som bidrar till att neutralisera effekterna av fria radikaler. Tack vare en noga anpassad fosfornivå bidrar det också till att stödja din hunds njurar, samtidigt som Omega-3-fettsyrorna EPA och DHA bidrar till att stödja en hälsosam hud och päls i god kondition.  Med EPA och DHA som hjälper till att neutralisera effekten av fria radikaler.

Anpassat fosforinnehåll som ser till att stödja en frisk njurfunktion. Stärker hundens hud och päls genom Omega-3.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Tuggben

Tuggben från Whimzees

Se alla produkter
Kläder

Kläder från PAIKKA

Se alla produkter
Munkorgar

Munkorgar från Aveo

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Planet Pet Society

Se alla produkter