Sidan innehåller annonslänkar

Mini Adult Våtfoder för hund - 12 x 85 g

Beställ Mini Adult Våtfoder för hund - 12 x 85 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mini Adult Våtfoder för hund - 12 x 85 g inom kategorin Våtfoder.

Produktinformation

Skräddarsytt våtfoder som är speciellt utvecklat för att tillgodose näringsbehovet hos små hundar upp till 12 års ålder för att främja ett starkt immunförsvar, frisk tarmhälsa och vacker päls.   Royal Canin® Mini Adult våtfoder i sås är ett helfoder för hundar med en vikt mellan 11-25 kg som är särskilt utvecklat för att tillgodose din medelstora vuxna hunds hela näringsbehov.

Det stödjer optimal magtarmhälsa och bidrar till att bibehålla en sund balans i tarmfloran. Tack vare ett antioxidantkomplex och tillägg av prebiotika bidrar även våtfodret till att stödja och bibehålla din hunds naturliga försvar.

Det är dessutom berikat med EPA och DHA som bidrar till att bibehålla en hälsosam hud- och päls. Bidrar till en hälsosam tarmhälsa och matsmältning.

Främjar vacker päls och frisk hud med Omega-3. Hjälper till att stödja hundens egna försvar genom antioxidanter och prebiotika.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Selar

Selar från Julius-K9

Se alla produkter
Torrfoder till valp

Torrfoder till valp från Purina Pro Plan

Se alla produkter
Träningsgodis

Träningsgodis från FourFriends

Se alla produkter
Pellets

Pellets från Burgess

Se alla produkter