Maxi Puppy Våtfoder för hundvalp - 10 x 140 g

Beställ Maxi Puppy Våtfoder för hundvalp - 10 x 140 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Maxi Puppy Våtfoder för hundvalp - 10 x 140 g inom kategorin Våtfoder.

Produktinformation

Skräddarsytt våtfoder som är speciellt utvecklat för att tillgodose näringsbehovet hos stora raser upp till 15 månaders ålder. Fodret med sina näringsrika källor av antioxidanter ser till att bygga upp ett stabilt immunförsvar så att din valp kan få bästa start i livet.

  Royal Canin® Maxi Puppy bitar i sås har utformats för att tillgodose näringsbehovet hos valpar av storvuxna raser och är lämpligt för valpar upp till 15 månaders ålder, vars vikt som fullvuxna är 26–44 kg. Fodret innehåller en exklusiv sammansättning av antioxidanter – bland annat vitamin E – som bidrar till att stödja utvecklingen av din valps immunförsvar.

Det lättsmälta proteinet och probiotikan från fodret bidrar till god matsmältning och en hälsosam balans i tarmfloran. Dessutom har näringen har ett måttligt energiinnehåll för att tillgodose det måttliga energibehovet hos valpar av storvuxna raser.  Bidrar till en hälsosam tarmhälsa och matsmältning.

Stödjer energibehovet hos stora hundar. Hjälper till att stödja hundens egna försvar genom antioxidanter och prebiotika.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Carnilove

Se alla produkter
Bäddar

Bäddar från Hunter

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Quattro

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Hunter

Se alla produkter