Mature Adult våtfoder med kyckling för hund - 12 x 370 g

Beställ Mature Adult våtfoder med kyckling för hund - 12 x 370 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mature Adult våtfoder med kyckling för hund - 12 x 370 g inom kategorin Våtfoder.

Produktinformation

Släthackat hundfoder på burk för den äldre vuxna hunden som stödjer energinivåerna, immunförsvaret och hälsosam njur- och hjärtfunktion.   Hill"s Science Plan Mature Adult burkfoder med kyckling är kombinerat av delikata ingredienser med noggrant näringsinnehåll för att ge den åldrande hunden energi att behålla sin aktivitetsnivå.

Genom användandet av kyckling blir seniorfodret lättsmält och med tillskott av antioxidanter, vitamin C och vitamin E ger det förmåga att stärka hundens immunförsvar. Dessutom med ett balanserat mineralinnehåll som främjar njurarnas och hjärtats hälsa.  Protein av hög kvalitet för att hjälpa din äldre hund bibehålla smidiga muskler.

Främjar din äldre hunds immunitet med kliniskt bevisade antioxidanter och vitamin C+E. Använder en balanserad mängd mineraler för att främja ett friskt hjärta och skelett.

Se detaljerad fodergiva på burkens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Produkter från kända varumärken
Mjukisdjur

Mjukisdjur från Trixie

Se alla produkter
Tuggleksaker

Tuggleksaker från JW

Se alla produkter
Selar

Selar från Vgw

Se alla produkter
Transportburar

Transportburar från Trixie

Se alla produkter