Maine Coon Adult Våtfoder för katt - 12 x 85 g

Beställ Maine Coon Adult Våtfoder för katt - 12 x 85 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Maine Coon Adult Våtfoder för katt - 12 x 85 g inom kategorin Våtfoder.

Produktinformation

Skräddarsytt våtfoder för Maine Coon som aktivt arbetar med att främja en glänsande päls och friska leder.   Royal Canin® Maine Coon Adult våtfoder i sås är speciellt utformat för Maine Coon och har fokus på att främja ledernas allmänna hälsa och tillstånd.

Det är berikat med taurin, DHA och EPA (omega-3-fettsyror) för att bibehålla muskel- och skelettstyrka och stödja en hälsosam hjärtfunktion. Fodret har också ett mycket högt innehåll av energi för att ge din storvuxna katt den energi den behöver varje dag.

Maine Coon-katten har en tät, tjock semilång päls med silkesartad underpäls. Kostens specifika aminosyror, vitaminer, Omega-3- och Omega-6-fettsyror bidrar till att bibehålla kattens hud- och pälshälsa.  Fettsyror från Omega-3 och Omega-6 som smörjer stela leder.

Främjar en vacker och glänsande päls. Stödjer en hälsosam hjärtfunktion.

Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Öronvård

Öronvård från Nextmune

Se alla produkter
Bollar

Bollar från Rogz

Se alla produkter
Kattluckor

Kattluckor från Petsafe

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Tello

Se alla produkter