Sidan innehåller annonslänkar

Applaws Cat Fisk i gele 12x70 g

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Applaws Cat Fisk i Gelé 12 x 70 g är ett läckert fisksortiment av Applaws våtfoder för vuxna katter. Sockerfritt våtfoder för katter tillverkat av naturliga ingredienser utan tillsatta smak- eller färgämnen.

Applaws våtfoder i dospåsar på 70 g håller smakerna fräscha vid varje måltid. Applaws våtfoder innehåller 60 % fisk som har fångats enligt ekologiskt hållbara metoder.

Fisk är naturligt rik på omega-3-fettsyror som är viktiga för katter.Applaws Cat våtfoder är kompletteringsfoder för vuxna katter. Vi rekommenderar att erbjuda Applaws våtfoder som komplement till basfoder, såsom torrfoder, för att berika kattens kost.Sortimentet innehåller4 x tonfiskfiléer i gelé4 x tonfiskfiléer och makrill i gelé4 x tonfiskfiléer och lax i gelé. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024