Sidan innehåller annonslänkar

Älg Paté för hund - 6 st x 625 g

Beställ Älg Paté för hund - 6 st x 625 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Älg Paté för hund - 6 st x 625 g inom kategorin Våtfoder.

Produktinformation

Bozita Älg Paté är ett våtfoder för hund som är tillverkat på 100% svenska ingredienser. Fodret är tillagat på kött från fitt levande älg vilket ger en unik och oemotståndlig smak.

Våtfodret kan användas både som fullvärdig måltid eller i kombination med Bozitas torrfoder. Paté som ät tillverkat på 100% svenska ingredienser.  Kött från fritt levande älg vilket ger en oemotståndlig smak.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Se gärna också

Ultra Light Gravy Adult Våtfoder för katt - 12 x 85 g

Balanserat våtfoder för vuxna katter som är överviktiga eller har tendens att lägga på sig extra vikt. Dessa tunna skivor i sås har ett anpassat innehåll av protein, fett och kalorier för att främja en hälsosam vikt och bibehålla god muskelstyr.   Royal Canin® Light Weight Care tunna skivor i sås bidrar till att minska kaloriintaget hos katter med så mycket som 1?procent. Fodret är utformat för att begränsa katters viktökning och hjälpa dem att upprätthålla en hälsosam vikt. Detta mycket tack vare L-karnitin som stödjer och stimulerar en hälsosam omsättning av fett.   När du ger din katt foder som är avsett för att upprätthålla en hälsosam vikt, bidrar kosten till att bibehålla kattens muskelmassa. Därför har fodret ett högt innehåll av protein för att främja muskelmassan utan att kompromissa med den kaloriminskning som behövs för att begränsa viktökningen och bibehålla din katts idealvikt. Näringsämnena i det här fodret stödjer också hälsosamma urinvägar. Våra våtfoder har en högre vattenhalt vilket möjliggör en större dagsgiva som erbjuder din katt en behaglig mättnadskänsla utan att lägga till extra kalorier. På så vis får katten i sig färre kalorier när den utfodras med det här våtfodret.    Enligt en intern studie utförd av fodret uppnådde över 90?procent av katter med tendens till övervikt som utfodrats med Royal Canin Light Weight Care torrfoder en hälsosammare vikt på 8 veckor. Ser till att bibehålla en idealvikt och stark muskelmassa. Stödjer friska urinvägar. Ökar mättnadskänslan mellan måltider. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.  Kött och animaliska biprodukter   Spannmål   Vegetabiliskt proteinextrakt   Mineraler   Vegetabiliska biprodukter   Näringsinnehåll Per 100 g Protein 10 g Fett 2,1 g Växttråd 1,5 g Råaska 1,6 g Vatten 82,5 g L-karnitin 3,5 mg Vitamin D3 17 IU Vikt Mängd påsar 3 - 4 kg 3 - 4  4 - 5 kg 4 - 5 5 - 6 kg 5 - 6 6 - 7 kg 6 - 7

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Våtfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundreflexer

Hundreflexer från Dogman

Se alla produkter
Koppel

Koppel från Barkalot

Se alla produkter
Hundtröjor

Hundtröjor från Feel Active

Se alla produkter
Kragar och Bodys

Kragar och Bodys från Imazo

Se alla produkter