Adult No Grain Hundfoder med Lax - 12 x 363 g

Jämför produkt Adult No Grain Hundfoder med Lax - 12 x 363 g online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adult No Grain Hundfoder med Lax - 12 x 363 g i kategorin Våtfoder här hos oss.

Produktinformation

Science Plan Adult No Grain är ett våtfoder tillagat med Lax utan spannmål eller gluten för att skapa en balanserad nutrition och en bättre allmänt välmående för vuxna hundar mellan 1-6 år.  Våtfodret har utvecklats specifikt för att ge din vuxna hund den premium-nutrition som den är värd. Våtfodret är tillagat med naturliga ingredienser och är ett smakrikt och enkelt sätt bibehålla en noggrant balanserad näring och ett allmänt välmående.

Receptet är fritt från spannmål och gluten vilket gör fodret skonsamt och lättsmält. Fodret innehåller en optimal nivå av omega-6-fettsyror och E-vitamin som stöttar och ger näring till din hunds päls, medan det högkvalitativa proteinet hjälper din hund underhålla en smidig muskulatur.  100% nöjdhetsgaranti! För kvalitet, konsistens och smak, eller pengarna tillbaka

Våtfoder tillagat utan spannmål och gluten.  Kraftfull nutrition som hjälper din hund att stärka sitt immunförsvar.  Förser sin hund vuxna hund med högkvlitativt protein för att bibehåller en smidig muskelmassa.  Veterinärrekomenderat våtfoder för fullvuxna hundar.  Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Se även andra produkter från Våtfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Veterinärfoder

Veterinärfoder från Hill’s

Se alla produkter
Kylvästar  Kylscarfs

Kylvästar Kylscarfs från Feel Active

Se alla produkter
Kylvästar  Kylscarfs

Kylvästar Kylscarfs från Back on Track

Se alla produkter
Foderallergi

Foderallergi från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter