Sidan innehåller annonslänkar

Active Lunch - 7 x 100 g

Beställ Active Lunch - 7 x 100 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Active Lunch - 7 x 100 g inom kategorin Våtfoder.

Produktinformation

Ett våtfoder anpassat för att ge näringsmässigt stöd till hundar med högt energibehov. Innehållet är av råvaror med god smältbarhet i kombination med ett högt protein- och fettinnehåll för att ge den aktiva hunden alla kalorier som behövs för ett liv i rörelse.

  Specific använder fisk som bas till alla produkter. Anledningen till detta är att det är ett välbalanserat protein som är uppbyggt av precis den sammansättning av aminosyror som djuret behöver.

Fisk innehåller omättade fettsyror som inte bara stödjer utvecklingen av hjärnan och synen, men även ett starkt immunförsvar. En av de främsta egenskaperna med Omega-3 är att det inte behöver omformas i kroppen, utan kan direkt verka antiinflammatoriskt.

Proteiner av hög kvalitet som stärker muskulaturen. Omega-3-fettsyror EPA och DHA som bidrar till frisk hud och päls, samt god ledfunktion.

Innehåller ß-1,3/1,6-glukaner från jäst för att stödja kroppens immunförsvar. Extra tillsatt taurin och L-karnitin för att stödja hjärtmuskelfunktionen.

Se detaljerad fodergiva på förpackningens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Se även andra produkter från Våtfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Koppel och Selar

Koppel och Selar från Trixie

Se alla produkter
Hundhalsband

Hundhalsband från RuffWear

Se alla produkter
Vildfågel

Vildfågel från Trixie

Se alla produkter
Benskydd och Paddar

Benskydd och Paddar från NAF

Se alla produkter