Acana Cat Kitten Premium Paté Chicken & Fish 8x85 g

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Acana Cat Kitten Premium Paté Chicken & Fish -  näringsrikt våtfoder för växande kattungar - Storpack 8x85 gramAcana Cat Kitten Premium Paté Chicken & Fish är ett  premium våtfoder för kattungar. Huvudingredienserna är proteinrik kyckling och fisk.Detta paketet är ett storpack och innehåller 8 x 85 gram Här är några av de främsta fördelarna med Acana Cat Kitten Premium Paté Chicken & Fish - Storpack 8x85 gramKyckling och fisk Detta foder innehåller både kyckling och fisk, som är två utmärkta proteinkällor.

Proteinet är viktigt och hjälper till att bygga upp musklerna när kattungen växer.Välbalanserad näring Acana Cat Kitten Premium Paté Chicken & Fish är speciellt utformat för att tillgodose behoven hos växande kattungar och innehåller en välbalanserad blandning av vitaminer och mineraler.Praktisk förpackning Fodret kommer i en praktisk burk förpackning som gör den lätt och praktisk att förvara i kylen.God smak Acana Cat Kitten Premium Paté Chicken & Fish har en god smak som din kattunge kommer att älska.Våtfoder för känsliga kattmagar Fodret är lätt att smälta vilket gör det lämpligt för kattungar med känslig mage.Naturliga ingredienser Acana Cat Kitten Premium Paté Chicken & Fish är gjort av högkvalitativa och naturliga ingredienser som ger din kattunge allt den behöver för att växa och utvecklas på ett hälsosamt sätt.Sammanfattningsvis är Acana Cat Kitten Premium Paté Chicken & Fish Storpack 8x85 gram ett utmärkt val för kattungar som behöver en näringsrik och välbalanserad kost. Fodret är lättsmält och har en god smak som din kattunge kommer att älska.  .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024