Sidan innehåller annonslänkar

Ryggsäck för hund och katt - Ryggsäck

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Denna ryggsäck är perfekt för transport av valp, mindre hund eller katt. Väskan är anatomiskt designad för att maximera bekvämligheten för dig som bär.

Den kraftiga midje- och bröstremmen fördelar vikten bättre som ökar komforten. Väskan har ventilationsnät på framsidan och i taket som även går att öppna upp.

Väskor från andra varumärken

K9 Ryggsäck till Hund - Grå

Väskor från Imazo

Visa produkter inom Väskor från Imazo.
Ryggsäck för hund och katt - Ryggsäck

Väskor från Trixie

Utforska allt inom Väskor från Trixie.
G-train K9 Pack Ryggsäck till Hund  - Blå

Väskor från Kurgo

Visa produkter inom Väskor från Kurgo.

Se gärna också

K9 Ryggsäck till Hund - Grå

Detta är den ultimata ryggsäcken för den stilmedvetna hundägaren som vill ha med sin fyrbenta vän överallt. Designad för hundar upp till 11,3 kg så kombinerar denna ryggsäck funktion med mode och säkerställer att både du och din hund reser i komfort och stil. Armorsole™-botten ger ett vatten- och smutssäkert skydd medan sido- och toppventilationen ser till att din hund får frisk luft.   Den avtagbara och tvättbara invändiga dynan erbjuder ytterligare bekvämlighet och hygien. Ryggsäcken är utrustad med funktioner som uppfyller både din och din hunds behov, från gott om utrymme och ventilation till en tvättbar dyna och plats för din bärbara dator eller iPad. En inre hake håller din hund säkert på plats under resan. Stilren, elegant design. Plats för mer än "bara" din hund. Vatten och smutssäker botten. /li>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024