Sidan innehåller annonslänkar

Nutrolin® Puppy & Mom - 450 ml

Beställ Nutrolin® Puppy & Mom - 450 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nutrolin® Puppy & Mom - 450 ml inom kategorin Valptillbehör.

Produktinformation

Den viktigaste fettsyran för valpen är fiskoljans Omega 3 DHA, och dess roll för synen, hjärnan och luktsinnets utveckling är betydande. Nutrolin Puppy & Mom innehåller mer DHA än vanlig fiskolja, och oljan innehåller dessutom en trygg mängd naturlig E-vitamin.

Ett intag av Omega 3 fettsyror under fostertid och digivning kan dessutom minska risken för atopiska sjukdomar när hunden är vuxen. Till valpar ger man oljan när de övergår till fast föda, och ger tills att de är runt 12 månader gammla.

Man ger det till avelstiken innan/från parning eller från dräktighetens sista tredjedel ända till digivningens slut.   Nutrolin har utvecklat en tillverkningsmetod som skyddar alla Nutrolin®-oljor mot oxidation, då oxidation är skadlig för valpens immunförsvar.

Tillverkningsmetoden består av 4 viktiga element. 1) Råvarorna har hög kvalitet och fiskoljan stabiliseras med, 2) tillsatt vegetabilisk olja och 3) tillsatta antioxidanter, 4) och dessutom förpackas oljan i en aluminimumflaska som skyddar fettsyrorna mot de skadliga effekterna av syre och ljus.

  Chansen för en tik att bli dräktig och valpkullens storlek kan påverkas om DHA nivån i tikens kropp är låg. En omfattande undersökning över 17 000 parningar visade att om tikens kost innehåller rikligt med Omega 3 fettsyror, så höjs DHA nivån i vävnaderna och chansen att bli dräktig förbättras, antalet dödfödda valpar minskas och storleken på valpkullen hålls uppe, även vid upprepade dräktigheter.(Kelley 2000).

Produkter från kända varumärken
Fodertillskott

Fodertillskott från Svenska Djurapoteket

Se alla produkter
Bäddar

Bäddar från Nobby

Se alla produkter
Transportburar

Transportburar från Petmate

Se alla produkter
Fodertillskott

Fodertillskott från Statera Dogcare

Se alla produkter