Babydog Milk Starter för Hund - 400 g

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Royal Canin Baby Dog Milk är en komplett mjölkersättning som hjälper valpen vid använjning från modersmjölken. Mjölkens sammansättning är så lik en tiks modersmjölk som möjligt med högt energi- och proteininnehåll för att ge en riklig mängd energi om främjar en sund tillväxt.

Baby Dog Milk innehåller inte stärkelse då valpens känsliga mage inte klarar att bryta ner ämnet. Istället kommer den med FOS som hjälper till att hålla valpens matsmältningsfunktion på en frisk nivå.

Babydog milk är så lik hundmoderns egen mjölk som möjligt, med högt energi- och proteininnehåll. DHA ingår som en naturlig del i moderns mjölk och bidrar till att utveckla valpens intellektuella funktioner.

Därför är även Babydog milk berikat med DHA. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida.

Anpassa mängden efter djurets inviduella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.  Ultrafiltrerad mjölk   Mjölkfett   Raffinerad palmolja   Vassleprotein   Raffinerad sojaolja   Raffinerad kokosolja   Mineraler   Frukto-oligosackarider   Fiskolja   Svampolja     Näringsinnehåll Per 100 g Protein 33 g Fett 39 g Råaska 6 g DHA 0,1 g Vitamin A 2500 IU Vitamin D3 150 IU .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024