Sidan innehåller annonslänkar

Nylabone Puppy Teething X Biff XS

Jämför produkt Nylabone Puppy Teething X Biff XS online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nylabone Puppy Teething X Biff XS i kategorin Valpleksaker här hos oss.

Produktinformation

Nylabone Puppy Teething X Biff - XSNylabone Puppy Teething X Biff XS - Ett måste i varje valphem!Letar du efter den perfekta valpleksaken? Denna hundleksak är speciellt designad för valpar som älskar att bita på allt!Tuggleksak som hjälper till att rengöra valpens tänderNylabone Puppy Teething har en smak av biff och ett mönster av gummiknoppar Knopparna masserar valpens tandkött och hjälper att rengöra tänderna när valpen biter på benet.Det mjuka materialet i kombination med den smaskiga biffsmaken ger din valp det bästa från två världar.

Tuggleksaken håller valpen sysselsatt och uppfyller dess naturliga tugginstinkt.Denna valpleksak kan därför skona både skor och möbler från sylvassa valptänder!Nylabone Puppy Teething X Biff XS är tillverkat i giftfri nylon och är enkel att rengöra – bara att skölja av!Till vilka hundar passar Nylabone?Passar för valpar upp till 11 kgLeksaken är designad för att passa valpar med mjölktänder När din hund får vuxentänder är det dags att byta mot en tuggleksak anpassad för vuxna hundarLeksaken är 9 cm bred, 2 cm tjockKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror

Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!

Produkter från kända varumärken
Bilselar

Bilselar från Trixie

Se alla produkter
Hundkläder

Hundkläder från Hurtta

Se alla produkter
Schampo

Schampo från Espree

Se alla produkter
Kattspö

Kattspö från Pawise

Se alla produkter