Sidan innehåller annonslänkar

Nylabone Puppy Teething X Biff XS

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Nylabone Puppy Teething X Biff - XSNylabone Puppy Teething X Biff XS - Ett måste i varje valphem!Letar du efter den perfekta valpleksaken? Denna hundleksak är speciellt designad för valpar som älskar att bita på allt!Tuggleksak som hjälper till att rengöra valpens tänderNylabone Puppy Teething har en smak av biff och ett mönster av gummiknoppar Knopparna masserar valpens tandkött och hjälper att rengöra tänderna när valpen biter på benet.Det mjuka materialet i kombination med den smaskiga biffsmaken ger din valp det bästa från två världar.

Tuggleksaken håller valpen sysselsatt och uppfyller dess naturliga tugginstinkt.Denna valpleksak kan därför skona både skor och möbler från sylvassa valptänder!Nylabone Puppy Teething X Biff XS är tillverkat i giftfri nylon och är enkel att rengöra – bara att skölja av!Till vilka hundar passar Nylabone?Passar för valpar upp till 11 kgLeksaken är designad för att passa valpar med mjölktänder När din hund får vuxentänder är det dags att byta mot en tuggleksak anpassad för vuxna hundarLeksaken är 9 cm bred, 2 cm tjockKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror

Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024