Sidan innehåller annonslänkar

Nylabone Puppy Startpaket

Jämför produkt Nylabone Puppy Startpaket online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nylabone Puppy Startpaket i kategorin Valpleksaker här hos oss.

Produktinformation

Nylontuggben från nylobone är smaksatta rakt igenom. Nylontuggben är en välkommen vän i tuggfamiljen, för även de som inte tål ben pga.

allergi eller jobbar med övervikt ska ju få njuta av lite härliga tuggstunder. Fördelarna är många, blandannat slipper ni även illaluktande grisöron eller slabbiga nötrullar. Det hårda nylonbenet ger en lång tuggtid och utan eventuella nylonspån.

Bidrar till bättre tand och munhälsa. Dessa ben passar hundar som väger upp till 11kg Perfekt om din hund är allergisk och inte kan äta andra ben då detta inte innehåller animaliska proteiner.

Se gärna också

KONG Puppy (S)

KONG Puppy Kanske den bästa aktiveringsleksaken till valparKONG Puppy är den perfekta aktiverande bitleksaken för den lilla valpen med kliande tänder. Berika valpen genom att fylla den med hundgodis, Kongs pasta eller valpfoder för att göra den extra intressant och dessutom ge valpen lite mer sysselsättning.Eller varför inte knyta ett snöre i och dra igång en rolig jaktlek?KONG Puppy finns även för mindre valpar. Säljes i mixade färger: blått och rosa.De olika storlekarna är lämpliga för valpar i olika storlekar. Se nedan rekommenderad storlek för din valps vikt:XS: Upp till 2 kgS: 2-9 kgM: 7-16 kgL: 13-30 kgAnvändningSlitstark tuggleksak för valpar i naturligt gummiFyll dem med godsaker och låt valpen slicka ut godsakernaBerikande och aktiverande hundleksak

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hundben

Hundben från Nothin' to Hide

Se alla produkter
Schampo

Schampo från WashBar

Se alla produkter
Bajspåsar

Bajspåsar från Hunter

Se alla produkter
Hundgodis

Hundgodis från FourFriends

Se alla produkter