Sidan innehåller annonslänkar

Matskålsunderlägg i Silikon - M

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Praktiska matunderlägg i slitstarkt silikon. Mat och vattenskålar placeras ovanpå underlägget för att undvika spill som kan förstöra golv samt hindrar skålarna från att glida runt.

Kommer i två storlekar.   Storlek Mått  S 48 x 30 cm M 60 x 40 cm Hindrar skålar från att glida omkring samt skyddar golv.

Kommer i flera storlekar. Extra slitstarka. .

Underlägg från andra varumärken

Matskålsunderlägg - Small blå

Underlägg från Fiboo

Utforska allt inom Underlägg från Fiboo.
Matskålsunderlägg i Silikon - M

Underlägg från Trixie

Här har vi samlat Underlägg från Trixie.
Libra Mat/-vattenskålsunderlägg - Small Cool Grey

Underlägg från DogCopenhagen

Se vad DogCopenhagen har inom Underlägg.

Se gärna också

Libra Mat/-vattenskålsunderlägg - Medium Coffee Cream

Libra mat/-vattenskålsunderlägg från DOG Copenhagen är designade för att skydda golvet från stänk och stök, samtidigt som den ramar in en matplats i hemmet. Underläggen har upphöjda kanter som effektivt håller spill kvar på underlägget, och den vackra ovala formen passar alla interiörer. Tillverkad av livsmedelsgodkänd silikon som man kan rengöra för hand eller till och med stoppa i diskmaskinen. Libra matskålsunderlägg finns i två olika storlekar, se nedan,  och flera lugna och svala färger för att komplettera Dog Copenhagens serie av hundskålar.   Produkten erbjuds i följande storlekar: Small     50 x 30 x 1 cm Medium     60 x 36 x 1 cm Tillverkad av livsmedelsgodkänd silikon Upphöjda kanter för att effektivt skydda golvet Designad i Danmark

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024