Ätbar tunnel till Kaniner och Gnagare - Marsvin

Jämför produkt Ätbar tunnel till Kaniner och Gnagare - Marsvin online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ätbar tunnel till Kaniner och Gnagare - Marsvin i kategorin Tunnlar här hos oss.

Produktinformation

Spännande ätbar tunnel som garanterat kommer ge ditt djur en rolig aktivitet, antingen till lek eller som ett smaskigt mellanmål. Det är en kartongtunnel, dvs inget gräs som är påklistrat.

Tunneln kan tuggas sönder, ”ätas”, av djuret och är tillverkad med lim/och papp som ej ska vara hälsofarligt. Pinnar, ätbara hus eller motsvarade är en stimulerande sysselsättning då det naturliga gnagbehovet tillfredsställs.

Dessutom slipas tänderna, vilket är bra för tandhälsan och djurets välmående. Tunneln finns i fyra storlekar Hamster, Degu, Marsvin och Kanin.

Bra sysselsättning. Hjälper matsmältningen. .

Se gärna också

Ätbar tunnel till Kaniner och Gnagare - Hamster

Spännande ätbar tunnel som garanterat kommer ge ditt djur en rolig aktivitet, antingen till lek eller som ett smaskigt mellanmål. Det är en kartongtunnel, dvs inget gräs som är påklistrat. Tunneln kan tuggas sönder, ”ätas”, av djuret och är tillverkad med lim/och papp som ej ska vara hälsofarligt. Pinnar, ätbara hus eller motsvarade är en stimulerande sysselsättning då det naturliga gnagbehovet tillfredsställs. Dessutom slipas tänderna, vilket är bra för tandhälsan och djurets välmående. Tunneln finns i fyra storlekar: Hamster, Degu, Marsvin och Kanin. Bra sysselsättning. Hjälper matsmältningen.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Tunnlar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Midjeväskor

Midjeväskor från Metizo

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Halla Pet Food

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Iams

Se alla produkter
Selar

Selar från Metizo

Se alla produkter