Ätbar tunnel till Kaniner och Gnagare - Kanin

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Spännande ätbar tunnel som garanterat kommer ge ditt djur en rolig aktivitet, antingen till lek eller som ett smaskigt mellanmål. Det är en kartongtunnel, dvs inget gräs som är påklistrat.

Tunneln kan tuggas sönder, ”ätas”, av djuret och är tillverkad med lim/och papp som ej ska vara hälsofarligt. Pinnar, ätbara hus eller motsvarade är en stimulerande sysselsättning då det naturliga gnagbehovet tillfredsställs.

Dessutom slipas tänderna, vilket är bra för tandhälsan och djurets välmående. Tunneln finns i fyra storlekar Hamster, Degu, Marsvin och Kanin.

Bra sysselsättning. Hjälper matsmältningen. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tunnlar från andra varumärken

Gnagartunnel i Trä - 20 cm

Tunnlar från Trixie

Utforska allt inom Tunnlar från Trixie.
Ätbar tunnel - Grön / Large

Tunnlar från Aveo

Visa produkter inom Tunnlar från Aveo.

Se gärna också

Lektunnel smådjur - Lektunnel

En spännande lektunnel i nylonimitation för kaniner, marsvin och andra små gnagare. Tunneln har nätinslag som ger en bättre luftcirkulation inne i tunneln. Passar för både inom- och utomhusbruk. OBS! Kommer i blandade färger, du kan själv inte välja färg vid beställning utan en av dem skickas din order. Kan tvättas i 30 C.  God luftcirkulation.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024