Ätbar tunnel till Kaniner och Gnagare - Degu

Beställ Ätbar tunnel till Kaniner och Gnagare - Degu på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ätbar tunnel till Kaniner och Gnagare - Degu inom kategorin Tunnlar.

Produktinformation

Spännande ätbar tunnel som garanterat kommer ge ditt djur en rolig aktivitet, antingen till lek eller som ett smaskigt mellanmål. Det är en kartongtunnel, dvs inget gräs som är påklistrat.

Tunneln kan tuggas sönder, ”ätas”, av djuret och är tillverkad med lim/och papp som ej ska vara hälsofarligt. Pinnar, ätbara hus eller motsvarade är en stimulerande sysselsättning då det naturliga gnagbehovet tillfredsställs.

Dessutom slipas tänderna, vilket är bra för tandhälsan och djurets välmående. Tunneln finns i fyra storlekar Hamster, Degu, Marsvin och Kanin.

Bra sysselsättning. Hjälper matsmältningen. .

Se gärna också

Gnagartunnel i Trä - 20 cm

Gnagartunnel från Trixie gjord i trä, denna produkt tillfredställer din gnagares naturliga behov och gör att din gnagare känner sig trygg och hemma i sin miljö.    Produken erbjuds i följande storlek: 20 cm Gjord i trä för att efterlikna gnagarens naturliga habitat.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Tunnlar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundtandborste  Hundtandkräm

Hundtandborste Hundtandkräm från Petosan

Se alla produkter
Regnjackor hund

Regnjackor hund från Feel Active

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från AktivSvea

Se alla produkter
Beteende

Beteende från Adaptil

Se alla produkter