Sidan innehåller annonslänkar

2Pets Tuggpinne med Kycklingfilé 30-pack

Jämför produkt 2Pets Tuggpinne med Kycklingfilé 30-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 2Pets Tuggpinne med Kycklingfilé 30-pack i kategorin Tuggpinnar här hos oss.

Produktinformation

2Pets Tuggpinne med Kycklingfilé 30-packDessa läckra tuggpinnar passar perfekt att ha i skafferiet och ta fram när du vill bjuda din hund på något extra gott!Tuggpinnarna består av råhud som lindats med läcker kycklingfilé, och vi tror att din hund kommer älska dem!2Pets Tuggpinne med Kycklingfilé 30-pack kommer i en återförslutningsbar påse, och de är ca 12 cm långa vilket gör att de passar för hundar av lite mindre storlek.30-pack12 cm långaEn förpackning väger ca 400 gKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry.

Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund.

Se även andra produkter från Tuggpinnar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Torrfoder till valp

Torrfoder till valp från Purina Pro Plan

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från VetNutra

Se alla produkter
Tuggleksaker

Tuggleksaker från Nylabone

Se alla produkter
Fågelmatare

Fågelmatare från Nobby

Se alla produkter