Sidan innehåller annonslänkar

2Pets Tuggpinne med Hjort 17 cm (3-pack)

Jämför produkt 2Pets Tuggpinne med Hjort 17 cm (3-pack) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 2Pets Tuggpinne med Hjort 17 cm (3-pack) i kategorin Tuggpinnar här hos oss.

Produktinformation

Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund.

Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry.

Se gärna också

FourFriends Dog Twisted Stick Duck 12,5 cm 4-pack

FourFriends Dog Twisted Stick Duck 12,5 cm 4-packDessa smaskiga tuggpinnarna passar perfekt när du vill bjuda din hund på ett gott snack som ger lugn aktivering samtidigt som det faktiskt hjälper till att rengöra hundens tänder.Tuggpinnarna är 12,5 cm långa och lite tjockare än vanliga små tuggpinnar, vilket gör att de passar hundar i de flesta storlekar.FourFriends Dog Twisted Stick Duck är tillverkade av snurrad råhud från nöt, och lindade med läckert ankkött som skapar en härlig viltsmak!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Tänk på att godis alltid ska ges som en belöning eller bonus utöver djurets vanliga kost - det kan aldrig ersätta en balanserad och bra kosthållning. Kanske blir det lite väl mycket godis om din fyrbenta vän får bestämma - och det är därför upp till dig som ägare att se till att intaget inte blir för stort. Vi vill ju alla att djuren ska hålla sig friska och hälsosamma! Kika på rekommendationen på förpackningen och kom ihåg att anpassa intaget efter ditt djurs storlek, ålder och aktivitetsnivå.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Tuggpinnar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Matskålar

Matskålar från Outward Hound

Se alla produkter
Öronvård

Öronvård från Dechra

Se alla produkter
Kaninburar

Kaninburar från Ferplast

Se alla produkter
Selar

Selar från Metizo

Se alla produkter