Sidan innehåller annonslänkar

2Pets Tuggpinne med Hjort 17 cm (18-pack)

Beställ 2Pets Tuggpinne med Hjort 17 cm (18-pack) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2Pets Tuggpinne med Hjort 17 cm (18-pack) inom kategorin Tuggpinnar.

Produktinformation

Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund.

Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry.

Tuggpinnar från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Treateaters Tuggben med Jultema Kyckling 400 g

Tuggpinnar från Treateaters

Se vad Treateaters har inom Tuggpinnar.
Upp till 25% rabatt
FourFriends Dog Natural Snacks Beef Stick (800 g)

Tuggpinnar från FourFriends

Visa produkter inom Tuggpinnar från FourFriends.
Tuggpinnar No-Hide Lax, 10-pack

Tuggpinnar från No-Hide

Utforska allt inom Tuggpinnar från No-Hide.
Petcare Twisted Stick Nöt

Tuggpinnar från Petcare

Visa produkter inom Tuggpinnar från Petcare.
Rosewood Daily Eats Tuggpinnar 8-pack

Tuggpinnar från Rosewood

Se produkter inom Tuggpinnar från Rosewood.
Tuggpinnar 8in1 Delights Kyckling

Tuggpinnar från 8 in 1

Se produkter inom Tuggpinnar från 8 in 1.

Se gärna också

Dogman Heavenly Tuggpinnar Biff 10-pack (12,5 cm)

Dogman Heavenly Tuggpinnar Biff 10-packTuggpinnar såsom dessa är perfekta att ha hemma i foderskåpet och ta fram när du vill bjuda din hund på något riktigt gott som samtidigt ger en lugn stund av aktivering och hjälper till att rensa tänderna.Dessa tuggpinnarna är tillverkade av tjock råhud från nöt, och de har en härlig smak av biff som vi tror att din hund kommer älska!Tuggpinnarna kommer i praktiska 10-pack och finns i två storlekar för att passa hundar som är olika stora och har olika preferenser.Mått och vikt:12,5 cm = ca 85 g25 cm = ca 170 gTuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023