Sidan innehåller annonslänkar

2pets Tuggpinne med Hjort 12 cm (6-pack)

Beställ 2pets Tuggpinne med Hjort 12 cm (6-pack) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2pets Tuggpinne med Hjort 12 cm (6-pack) inom kategorin Tuggpinnar.

Produktinformation

Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund.

Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry.

Tuggpinnar från andra varumärken

2Pets Tuggpinne med Lamm 30-pack

Tuggpinnar från 2Pets

Utforska allt inom Tuggpinnar från 2Pets.
Rosewood MagicBone Kyckling (105 g)

Tuggpinnar från Rosewood

Visa produkter inom Tuggpinnar från Rosewood.
Perfect Pet Twisted Tuggpinne 15 cm 50-pack

Tuggpinnar från Perfect Pet

Visa produkter inom Tuggpinnar från Perfect Pet.
FourFriends Dog Munchy Stick Chicken 40-pack

Tuggpinnar från FourFriends

Visa produkter inom Tuggpinnar från FourFriends.
Dental Spannmålsfri Tuggpinne Multipack Small (28-pack)

Tuggpinnar från Dental

Här har vi samlat Tuggpinnar från Dental.

Se gärna också

FourFriends Dog Natural Snack Beef Lung (100 g)

Ett 100% naturligt och glutenfritt naturgodis från Four Friends Natural Snacks. Godiset är värmebehandlat och varmsamt torkat för att behålla alla nyttiga näringsämnen. Ger ett bra tuggmotstånd och främjar god tandhälsa. Innehåller kontrollerade råvaror och är fritt från konserveringsmedel. Tillverkat i Schweiz.Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023